Se og Oplev Hirtshals

Strandvejr i Tornby
I Hirtshals kan I holde en aktiv ferie fyldt med oplevelser og sjov for hele familien.

Attraktioner

Nordsøen Oceanarium er Hirtshals’ absolut største attraktion og altid et besøg værd. Men det er ikke det eneste sted i byen, I kan komme tæt på livet til vands. Hirtshals Museum har en spændende udstilling om byens og havnens udvikling med fiskeriet som største erhverv. I dag er Hirtshals Havn en af Danmarks største fiskerihavne med et stort erhverv ”i kølvandet”.
Fra toppen af Hirtshals Fyr, der har været byens varemærke siden 1863, får I et fremragende overblik over havnen, byen og det smukke landskab langs kysten. Samtidig er det muligt at få et blik ind i historiens verden. Nedenfor ligger nemlig byens Bunkermuseum, og et par kilometer derfra finder I Tornby Gl. Købmandsgaard.

Aktiv Ferie

I Hirtshals er der masser af mulighed for at få pulsen op og lidt sved på panden, samtidig med I har det sjovt i ferien.
Nyd vores smukke natur med en cykel- eller vandrertur i klitplantagerne, og tag en dukkert i det friske Vesterhav. Går der sport i den, ligger Hirtshals Golfklub lidt udenfor byen med en 18-hullers bane i suverænt terræn. Ved Feriecenter Fyrklit kan I spille minigolf og fodboldgolf . Vil I hellere ud og svinge fiskestangen? Så stik til søs på lystfiskerture, - måske er I heldige at få frisk fanget fisk med hjem til aftensmaden.

Hirtshals - for børn

I Hirtshals er der en god håndfuld attraktioner, hvor børnene kan få brændt feriekrudtet af og få nogle sjove, spændende – og måske endda lærerige oplevelser med hjem. På Nordsøen Oceanarium kan I tage med Skipper og hans besætning på ekspedition, se dykkerne fodre klumpfiskene i det store oceanarium, røre sig på den store legeplads, og meget andet. Det er dog også muligt at komme tættere på dyrene til lands. I FunPark er der masser af børnevenlige dyr og aktiviteter for børnene. Såsom svævebane, bueskydning, minigolf og endda en togtur rundt i parken.
Det nordjyske landskab giver også gode muligheder for små orienteringsløb ved klitplantagerne ved Tornby og Lilleheden.

Del denne side

Lysets Land magasin

Få inspiration til at feriere i
Toppen af Danmark med dette smukke magasin:

Lysets Land magasin 2016 

Den Gode Historie

Find udvalgte arrangementer for børn og voksne i Toppen af Danmark med denne fine brochure:

Hent Toppen af Danmarks app til iPhone og Android eller gå ind på vores mobilsite