Kjul Strand

En ideel badestrand for børn og voksne med lækre faciliteter.

Kjul Strand ligger 6 km uden for Hirtshals by og er omringet af Lilleheden Klitplantage og Uggerby Klitplantage. Stranden ligger i et skønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde skove, klitter og strand på samme tid. I området finder du også et stort og dejligt sommerhusområde som i løbet af hele året er beboet at glade feriegæster.

I sommermånederne er Kjul Strand en fantastisk badestrand, og dens placering gør den til et ideelt sted for windsurfing og forskellige vandaktiviteter. Her kan du nyde en hel dag med venner eller familien.

Når du går til den ene side på Kjul Strand, kan du se en lang kyststrækning og en flot bred sandstrand. På en klar dag kan du se næsten til Grenen. Går du til den anden side, kan du se ind til Hirtshals havn, og her kan du skimte havnens aktivitet, med færge ud- og indsejlinger, samt se de mange fiskekuttere finde vej ind i havnen, eller ud mod det åbne hav.

På Kjul Strand finder du en række faciliteter, der gør stranden velbesøgt.

På stranden er det tilladt at køre bil, hvilket gør det nemt at pakke bilen til en hyggelig dag på stranden. Stranden har desuden toiletfaciliteter, iskiosk, handicaptoilet, drikkevand, parkeringsplads, livredningsudstyr, førstehjælpsudstyr og skraldespande.

I Hjørring kommune er der i 2015 blevet indført specielle badevandsflag, så du nemt kan holde øje med vandsikkerheden.

Læs mere om faciliteterne på Kjul Strand her.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Kjulvej, Kjul
9850 Hirtshals

Fakta

 • Faciliteter

  • Velegnet til windsurfing
  • Toilet
  • Parkeringsplads i nærheden
  • Kiosk
  • Bilkørsel tilladt

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.026879812
Latitude : 57.589343922