cykelferie i Hirtshals

Cykelferie i Hirtshals

Start din cykelferie i Hirtshals, og følg cykelruterne gennem vores specielle landskab.

Op på cyklen

Cykelferie i Danmark er populært, måske på grund af det flade landskab, og helt sikkert på grund af de mange nationale cykelruter. Cykelruter, som bringer dig gennem smuk natur og tæt på mange historiske sights.

I og omkring Hirtshals har I en unik mulighed for oplevelser på jeres cykelferie. Vestkystruten går direkte gennem Hirtshals, ligesom 2 Panorama-ruter starter og slutter i Hirtshals.

På cykelruterne kommer du bl.a. forbi Hirtshals Fyr, Hirtshals Havn, Nordsøen Oceanarium, Asdal Voldanlæg ligesom du kan nyde den storslående udsigt fra Tornby Bjerg og Hellehøj. Masser af cykeloplevelser venter for både børn og voksne.

Start jeres cykelferie i Hirtshals, og tag videre østover mod Tversted og Skagen. Eller sydpå mod Lønstrup og Løkken. En cykelferie i Toppen af Danmark er en helt speciel oplevelse i smukt landskab.   

Overnatning på jeres cykelferie

Langs de mange cykelruter i klitplantagerne ved Hirtshals er der flere shelterpladser med bålplads og primitivt ly for natten. Her kan du få en god naturoplevelse, og er aldrig langt væk fra en opfriskede dukkert i Vesterhavet.

I Hirtshals finder du flere muligheder for overnatning, lige fra store hoteller til hyggelige værelser hos private.

Mountainbike i Tornby Klitplantage

Mountainbike er blevet mere og mere populært de senere år, og i Tornby Klitplantage kan du blive udfordret på det veletablerede single track spor. Sporet er mærket med hvid pile og skal det være endnu sværere kan man tage de sorte sløjfer. Husk at tage hensyn til de andre brugere af skoven. 

Del denne side

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

Havet er både mystisk, og farligt, men også spændende.
Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals får I lov at komme helt tæt på det sprudlende liv under overfladen. Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med mere end 6.500 fisk og havdyr.

Livet på Hirtshals Havn

Hirtshals Havn

Oplev den ægte stemning med færger, lystbåde og fiskere.

MTB folder

Mountainbike i Toppen af Danmark

Få inspiration til masser af oplevelser med MTB i Toppen af Danmark.

Hirtshals Cykeludlejning

Oplev Hirtshals og omegn på cykel eller tag en tur på MTB.

Kontakt Hirtshals Cykeludlejning 

Cykelistforbundet

læs relevante artikler om cykellandet Danmark og planlæg din ferie.

www.cyklistforbundet.dk

Vestkystruten 1

Vestkystruten 1 går direkte igennem Hirtshals.  Mod øst til Tversted og Skagen og mod sydvest til Lønstrup og Løkken. Læs mere om oplevelser langs Vestkystruten 1:

Panorama-cykelruter i Hirtshals og omegn;
Cykelophold hos Montra Skaga Hotel

Book et cykelophold på Montra Skaga Hotel og udforsk vores skønne område på cykel. Klitplantager, Margueritruter og fine nabobyer inden for rækkevidde - og madpakken klarer hotellet.