transport til og fra Hirtshals

Færger fra Hirtshals

Fra Hirtshals havn er der mulighed for at sejle videre mod destinationer i Norge, på Island eller på Færøerne. Fjord Line sejler mod Langesund, Stavanger-Bergen og i sommermånederne sejler hurtigfærgen til Kristiansand som er perfekt til dagsture. Color Line sejler hele året til Kristiansand og Larvik, og har en overfart tid på ca. 3,5 timer, hvilket gør overfarten perfekt til et par dage i det sydlige Norge. Smyril Line sejler til Færøerne og Island, og tilbyder også det populære North Atlantic Cruise, hvor begge lande bliver besøgt på rejsen.

Besøg os på Hirtshals Turistbureau, hvor vi gerne hjælper med at booke færgebilletter til de forskellige destinationer. Hvis du har brug for parkering under rejsen, tilbydes dette på Hirtshals Transport Center som ligger 2-3 km for de forskellige færgeterminaler. Læs mere om langtidsparkering her.

Fjord Line og Smyril Line tilbyder shuttlebusser fra Hirtshals Station til terminalen på Containerkajen. Dog kører busserne kun på bestemte tidspunkter. Læs mere omkring transport til og fra Fjord Line terminal her og for Smyril Line her.  

Del denne side