udsigt-Hirtshals-havn

Nyd ferien i Hirtshals by

Nyd ferien i Hirtshals - og forkæl dig selv og familien.

Hirtshals

I Hirtshals kan I nyde ferien i fulde drag. I kan fylde dagene med aktiviteter og oplevelser gennem byens attraktioner og seværdigheder. Besøg byens lokale museum og få lavet jeres egen bjesk, tag børnene med i Nordsøen Oceanarium og få et unikt indblik i livet under havets overflade eller tag en tur ud til byens kendetegn, Hirtshals Fyr, hvor I kan se ud over hele byen.

Naturen ved Vesterhavet giver de bedste betingelser, hvis ferien i stedet står i afslapningens tegn, og I ønsker at komme helt ned i gear og tanke ny energi. Hirtshals byder på mange dejlige ruter til bens og på cykel i både klitplantage og på strand, hvor havet og den friske havluft kan blæse ny energi i krop og sjæl.

Spis Godt

I Hirtshals er der gode muligheder for at krydre ferien med byliv, shopping og en aften ude. Byen har et rigt forretningsliv, som ofte afholder arrangementer i gågaden og på byens torv "Den Grønne Plads".

Nyd en forfriskning på en af byens fortovsserveringer med god udsigt til gadelivet, og forkæl dig selv og familien med en middag på et af byens mange spisesteder. Flere spisesteder har fantastisk havudsigt.

Aftenliv

De hyggelige pubber i Hirtshals har ofte live-musik og andre arrangementer. Fra "Trappen" er der udsigt over havn og hav. Herfra kan I nyde solnedgangen over havet og byens kuttere. 

 luftfoto

Del denne side

Hirtshals Handel & Erhverv

se deres aktivitetskalender her.

Hirtshals - på Toppen af Danmark