- nyd en dukkert i Vesterhavet

Strandene ved Hirtshals

Vores kyststrækning er i evig forandring, og badestrandene er aldrig ens to år i træk. De pragtfulde strande, havet og naturen omkring Hirtshals, Tornby og Tversted tiltrækker hvert år mange turister til området. Den friske havluft giver ny energi, og året rundt er strandene fantastiske udflugtsmål til diverse aktiviteter.

På strandene vejrer kommunenes hvide badeflag, som signalerer god kvalitet af badevand og faciliteter. På stranden finder du kommunens affaldsspande, så derfor anbefaler vi, at man altid efterlader vores strande smukke og rene.

Strandene inviterer til lange gåture - uanset vejret. Vandet og vinden kan være barsk og kan nemt give røde kinder på en meditativ vandretur langs kysten.

På strandene ved Tornby og Tversted er Tryg Badetårnene bemandet i højsæsonen. Her våger livredderne over badesikkerheden og holder et vågent øje med de mange badende gæster. Strandene ved vestkysten byder på store bølger og flotte hvide sandstrande. Øst for Hirtshals er vandet ofte lidt roligere og dermed særdeles velegnet til børnefamilier. Er vinden for voldsom på de vestvendte strande, er de østvendte strande ofte ideelle til windsurfing. 

Læs mere om de forskellige strande og deres faciliteter, i vores område i listen nedenfor.

Del denne side

Play Video

De fem baderåd