Svømmehal i Sæby

Svømmehaller og badelande i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du et godt udvalg af forskellige svømmehaller og badelande med bassiner, hvor både børn og voksne kan boltre sig. De tempererede bassiner i svømmehaller og badelande indbyder til samvær og sjov året rundt. Tag en rask svømmetur i bassinet, leg i børnebassinerne eller slap af i saunaerne.

I mange svømmehaller og badelande kan du mere end at svømme

I svømmehallerne og badelandene er der mulighed for, at de mindste kan more sig med lege-/soppebassiner med små rutsjebaner og for de lidt større børn, er der både vipper og morskabsområder med store rutsjebaner.

Herudover findes der i mange svømmehaller og badelande mange andre spændende faciliteter for voksne, blandt andet inden for wellness, hvor for eksempel spabade, sauna og dampbad frister. Motionsrum eller kondirum er også mange steder et tilbud, man kan benytte sig af.

Vandlande - Tropiske og subtropiske 

Sjove vandlande – nogle opbygget omkring et spændende tema - finder I på de store feriecentre og hoteller. Selvom I ikke bor på feriecentret eller hotellet, har I - mod betaling - mulighed for at benytte de tropiske eller subtropiske vandlande, der er fyldt med aktiviteter for hele familien. Vandlandene er vidt forskelligt opbygget de forskellige steder, men har alle børnebassiner eller lavvandsbassiner til de mindste børn og sjove vandrutsjebaner og andre sjove aktiviteter for alle aldersgrupper.

Uden mad og drikke

Skulle tørsten eller sulten melde sig efter nogle aktive timer i det våde element, er der i flere svømmehaller og badelande små caféer, hvor der kan købes drikkevarer og lidt mad.

Del denne side

Find svømmehaller og badelande

Find et udvalg af svømmehaller og badelande i Toppen af Danmark, når du har lyst til en dukkert. Eller når du skal finde på noget sjovt på en regnvejrsdag.

Find svømmehaller og badelande

Skinner solen?

Er det varmt og solen skinner om sommeren. Så er det også dejligt at bade ved af de mange badestrande i Toppen af Danmark. Mange af strandene er mærket med det blå flag.

Find strande i Toppen af Danmark

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark har du fremragende muligheder for at være aktiv. Oplev naturen på de smukke og udfordrende mtb-spor, tag en kanotur ud på de snørklede åer eller oplev naturen fra hesteryg.